Gratis frakt over 400 kr
/

Frakt Politikk

Denne policyen gjelder for (Norge) bestillinger. Denne policyen er utformet for å sikre at du har en klar forståelse av våre retningslinjer og prosedyrer for frakt. Ved å bestille fra denne butikken godtar du retningslinjene her.

frakt og levering

Standard frakt 59,99 NOK, gratis frakt ved bestillinger over 400 NOK

Leveringstiden er 3-5 virkedager (man til fre) fra leveringsdatoen, og behandlingstiden på vårt lager er 1-2 virkedager (man til fre)

Sender du til alle land?
Vi sender foreløpig kun til Norge bestillinger og støtter ikke internasjonal frakt

Adresseendring

Hvis du har mottatt sporingsinformasjon via e-post, beklager det at det ikke er mulig å endre leveringsadressen din. Hvis du ikke mottar et sporingsnummer, vil vi gjøre vårt ytterste for å endre det for deg, men vi kan ikke garantere at endringer alltid vil bli gjort. Hvis du ønsker å sende til flere adresser, må du betale separat.

Avbryt bestillingen

Hvis du ombestemmer deg før du mottar bestillingen din, kan vi godta kanselleringen når som helst før bestillingen sendes. Vi kan ikke kansellere en bestilling når den er levert.

Ordresporing

Når bestillingen din er sendt og fraktselskapet har generert et sporingsnummer, kan du motta sporingsinformasjon på e-post.

Du kan også sjekke leveringsinformasjonen din via vår sporingsside.

Skadede eller tapte pakker

Vennligst inspiser nøye alle varer ved mottak. Noen ganger kan varene dine bli skadet under transport. Når dette skjer er alt du trenger å gjøre å sende en e-post og ødelegge bildene innen 15 dager fra forsendelsesdatoen. Eventuelle skadede eller manglende varer rapportert etter 15 dager vil ikke bli refundert. Ikke kast emballasje eller produkt før alle fraktproblemer er løst. Send oss ​​en e-post til:  customer.prikkdans@gmail.com , slik at vi kan løse problemet sammen med deg.

Merk: Vi er ikke ansvarlige for følgende leveringsproblemer:

Ugyldig / utilgjengelig / ufullstendig leveringsadresse

Telefonnummeret er ugyldig / utilgjengelig 

 Spørsmål angående fraktpolicyen skal rettes til oss på

E-post: customer.prikkdans@gmail.com


Åpningstider: 09.00 - 17.00 GMT mandag til fredag

Adresse: Evens gate 7, 0655 Oslo, Norge