Gratis frakt over 400 kr
/

Retur- og refusjons Politikk

Denne policyen gjelder for (Norge) bestillinger. Etter å ha lagt inn en bestilling i butikken vår, hvis du ikke er helt fornøyd med kjøpet ditt, vennligst les følgende vilkår nøye for å finne ut om du er kvalifisert for refusjon eller retur:

Returbetingelser:

Vi tilbyr en 30-dagers retur- eller byttetjeneste. Hvis det har gått 30 dager siden kjøpet ditt, beklager vi, det er ingen måte vi kan tilby deg retur eller bytte.

Alle bestillinger må returneres i originalemballasjen for full refusjon. Brukte varer er ikke kvalifisert for full refusjon. Hvis du har tatt produktet fra hverandre og brukt det og bedt om retur fordi du ikke er fornøyd med designet, vil vi ikke kunne godta forespørselen din.

Enhver vare som ikke er i sin opprinnelige tilstand, eller som er skadet eller mangler deler på grunn av andre årsaker enn produsentens defekt, er kanskje ikke kvalifisert for retur.

Vi aksepterer kun returforespørsler for produkter som ikke er til salgs med rabatt. Vi kan ikke godta returforespørsler hvis du har kjøpt et spesialtilbud.

Returkrav:

Når du returnerer deler av en bestilling, vennligst send en e-post til vårt kundeserviceteam på  customer.prikkdans@gmail.com , og gi oss beskjed om bestillings-IDen din og årsaken til at du ønsker å returnere den. Vårt kundeserviceteam vil motta forespørselen din og svare med løsning og returinstruksjoner innen 1-2 virkedager. Returfraktkostnader dekkes av kunden. Vi er ikke ansvarlige for pakker tapt eller skadet av kunder under transport.

Refusjon:

Vær oppmerksom på at refusjonsretningslinjene våre ikke gjelder for endring av mening. Du må nøye observere alle produktstørrelser på hver spesifikke produktside før du legger inn en bestilling. Dessverre kan vi ikke gi refusjon eller retur for størrelsesrelaterte problemer (med mindre det er forårsaket av frakt- eller produksjonsfeil).

Når returen din er mottatt og gjennomgått, sender vi deg en e-post med beskjed om at vi har mottatt den returnerte varen. Vi vil også varsle deg om å godkjenne eller avslå refusjonen.

Du vil motta et e-postvarsel når bestillingen er refundert. Hvis returen din godtas, vil refusjonen din bli behandlet og brukt til den opprinnelige betalingsmåten. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil 5–10 virkedager før refusjoner vises på bankkontoen din på grunn av ulike behandlingstider for finansinstitusjoner.

Forsinkede eller tapte refusjoner (hvis aktuelt):

Hvis du ikke har mottatt refusjonen, må du først sjekke bankkontoen din på nytt.
Kontakt kredittkortselskapet ditt, og det kan ta en stund før refusjonen er offisielt utstedt.
Hvis du har gjort alt dette og fortsatt ikke har mottatt refusjonen, vennligst kontakt oss på 

E-post: customer.prikkdans@gmail.com
Åpningstider: 09.00 - 17.00 GMT mandag til fredag

Adresse: Evens gate 7, 0655 Oslo, Norge