Gratis frakt over 400 kr
/

Personvern Politikk

Sist oppdatert: 20 april 2022

Prikkdans respekterer ditt privatliv. Din e-postadresse er helt sikker. Vi selger eller leier ikke ut noen av din individuelle informasjon vi samler inn (som din e-postadresse, navn og annen informasjon) til noen tredjeparter uten ditt samtykke. Vi vil kun samle inn, lagre og bruke din personlige informasjon til å tilpasse innholdet, tjenestene og reklamene vi leverer til deg basert på dine preferanser og interesser.

Innkjøp av varer

Betaling: Hvis du kjøper varer gjennom Prikkdans Service, vil du bli bedt om å oppgi Prikkdans Service-informasjon angående ditt kredittkort eller annet betalingsinstrument. Du bekrefter og garanterer overfor Prikkdans Service at slik informasjon er sann og at du er autorisert til å bruke betalingsinstrumentet. Du vil være ansvarlig for alle skatter knyttet til kjøpet av varer gjennom tjenesten.

Tap og kansellering: Tittel og risiko for tap for alle varer bestilt av deg vil overføres til deg ved levering til fraktselskapet. Vi forbeholder oss retten til å kansellere enhver bestilling av varer uansett årsak.

Beskytter deg

Prikkdans eies og drives av Prikkdans. Prikkdans ("Prikkdans", "vi", "oss", "vår") er forpliktet til å beskytte ditt privatliv. Hos Prikkdans deler vi aldri kundens data med tredjeparter på noen måte. Vi bruker informasjonen du oppgir til slike formål som å svare på dine forespørsler, tilpasse fremtidig shopping for deg, forbedre butikkene våre og kommunisere med deg. Vi prøver alltid å tilpasse og kontinuerlig forbedre din Prikkdans handleopplevelse.

Vær oppmerksom på at bruken av nettstedet av deg er underlagt denne personvernerklæringen ("Retningslinjene") og nettstedets vilkår og betingelser for bruk ("vilkår og betingelser"). I denne policyen er et ord/begrep brukt med stor bokstav definert i vilkårene eller andre steder i denne policyen.

Vår policy forklarer hvilken informasjon vi samler inn på nettstedet, hvordan vi bruker og/eller deler denne informasjonen, og hvordan slik informasjon vedlikeholdes av oss. Ved å bruke denne nettsiden, bekrefter du at du godtar denne policyen. Hvis du ikke godtar vilkårene i denne policyen, helt eller delvis, bør du ikke bruke denne nettsiden. Vær oppmerksom på at denne policyen kun gjelder for informasjonen som samles inn på nettstedet, og ikke informasjon som samles inn eller innhentes gjennom andre metoder eller kilder.

Retningslinjene våre sikrer at all informasjon du gir oss forblir privat og sikker. For å forsikre deg, nedenfor gir vi detaljer om informasjonen du gir oss, og hvordan den vil og, enda viktigere, ikke vil bli brukt. Vi vil aldri samle inn sensitiv informasjon om deg uten ditt uttrykkelige samtykke. Informasjonen vi har vil være nøyaktig og oppdatert. Du kan sjekke informasjonen vi har om deg ved å kontakte oss (og det kan påløpe et administrativt gebyr for dette). Hvis du finner noen unøyaktigheter, vil vi slette eller korrigere det umiddelbart.

Personlig identifiserbar informasjon – Innsamling av PII som vi samler inn

Vi samler inn personlig identifiserbar informasjon ("PII") som er frivillig under registrering eller som svar på spesifikke informasjonsforespørsler som eksplisitt er presentert for deg.

Vi kan også samle inn din IP-adresse (Internet Protocol) for å hjelpe med å diagnostisere problemer med serveren vår, og for å administrere denne nettsiden. En IP-adresse er et nummer som tildeles datamaskinen din når du bruker Internett. IP-adressen din brukes også til å identifisere deg under en bestemt økt og for å samle brede demografiske data.

Vi kan be om din e-postadresse under din bruk av nettstedet. For å kjøpe kuponger kan du også bli bedt om å oppgi noen av eller alle følgende PII: for- og etternavn, postadresse, e-postadresse, fødselsdato, telefonnummer og detaljer om en betalingsmekanisme, for eksempel kredittkortopplysninger .

Bruk og deling av PII

All PII oppbevares i samsvar med Data Protection Act 1998 og andre gjeldende databeskyttelseslover i Storbritannia.

Vi bruker PII for å gi deg informasjon om Prikkdans, for å gi deg tjenesten på riktig måte og for å markedsføre oss til deg. Det er vår policy å ikke selge eller videresende noen PII til noen tredjepartsorganisasjoner (utenfor konsernselskapene våre) med mindre vi er pålagt å gjøre det for å forhindre svindel og oppdage svindel. Vi vil aldri selge eller leie ut din PII til noen andre for deres markedsføring eller andre kommersielle formål uten ditt forhåndssamtykke.

Vi kan imidlertid sende din PII til våre agenter og underleverandører for å hjelpe oss med enhver av våre bruk av dataene dine som er angitt i denne policyen. For eksempel kan vi bruke tredjeparter for å gi oss markedsførings- eller kundeservicehjelp eller sende det til en kredittkortleverandør for å behandle en betaling.

Vi forbeholder oss også alltid retten til å avsløre PII for å:

(a) overholde gjeldende lover;

(b) svare på forespørsler fra myndighetene (eller forespørsler fra et juridisk, statlig eller kvasi-statlig eller lokalt myndighetsorgan eller Internett-beskyttelsesbyrå av enhver type);

(c) overholde en gyldig juridisk prosess eller prosedyre;

(d) beskytte våre rettigheter eller eiendom, denne nettsiden og/eller andre brukere av denne nettsiden.

Vær oppmerksom på at som en del av all PII-deling som vi viser ovenfor, kan vi sende informasjonen din internasjonalt, inkludert til land utenfor det europeiske økonomiske samarbeidsområdet. Noen steder utenfor EØS har kanskje ikke tilstrekkelige databeskyttelseslover i det hele tatt eller kan tilby forskjellige beskyttelsesnivåer for personlig informasjon som ikke er like høye som i Storbritannia. Ved å sende inn PII til oss, erkjenner du at forutsatt at vi har brukt dataene dine på de måtene som er angitt i denne policyen, kan vi ikke holdes ansvarlige for bruk av dataene dine av tredjeparter som mottar og behandler dataene dine.

Informasjonskapsler

Vi bruker "cookies", teknologi for å lagre data på datamaskinen din ved å bruke funksjonaliteten til nettleseren din. Mange nettsteder gjør dette, fordi informasjonskapsler lar nettstedutgiveren gjøre nyttige ting som å finne ut om datamaskinen (og sannsynligvis brukeren) har besøkt siden før. Du kan vanligvis endre nettleseren din for å forhindre bruk av informasjonskapsler - men hvis du gjør dette, kan det hende at tjenesten (og nettstedet) ikke fungerer som det skal. Informasjonen som er lagret i informasjonskapselen brukes til å identifisere deg. Dette gjør oss i stand til å drive en effektiv tjeneste og spore atferdsmønstrene til besøkende på nettstedet.

I løpet av visning av annonser til denne nettsiden (hvis noen), kan tredjepartsannonsører eller annonsetjenere plassere eller gjenkjenne en unik informasjonskapsel i nettleseren din. Bruken av informasjonskapsler av slike tredjepartsannonsører eller annonseservere er ikke underlagt disse retningslinjene, men er underlagt deres egne respektive personvernregler. (Vær oppmerksom på at bruken av nettstedet verken er ment for eller rettet mot barn under 18 år.)

E-poster

Vær oppmerksom på at vi kan sende deg e-post for følgende formål:

Som en del av tjenesten. For eksempel sender (eller kan sende) e-poster til deg i noen av følgende eksempelomstendigheter:

  • - Etter registrering, varsler deg om kontodetaljene dine;
  • - Som påminnelse på e-post om tjenestene vi tilbyr (spesielt hvis du ikke har brukt dem ennå eller ikke har brukt dem på en stund);
  • - For å sende deg informasjon eller kuponger som du har bedt om;
  • - Som nyhetsbrev;
  • - Som salgsfremmende e-poster;
  • - Å tilby relaterte tjenester til deg fra Prikkdans

Når det gjelder markedsførings- eller salgsfremmende e-poster vi sender, vil vi imidlertid alltid gi deg muligheten til å melde deg av (eller avslutte abonnementet) fra dem i fremtiden.

Sikkerhet og oppbevaring

PIIen som vi har, holdes sikkert i systemene våre i samsvar med vår interne sikkerhetspolicy og loven. Vi oppbevarer data inntil 3 år etter at de sist ble åpnet eller brukt av oss.

Når det gjelder informasjon som overføres mellom nettstedet og og/eller brukere, mens vi tar rimelige forholdsregler for å beskytte denne informasjonen, kan vi være ute av stand til å forhindre uautorisert tilgang til slik informasjon fra tredjeparter eller utilsiktet avsløring av slik informasjon under transport. Brukere erkjenner denne risikoen når de kommuniserer med nettstedet.

Overføring i visse omstendigheter

Hvis det er et salg, fusjon, konsolidering, endring i kontroll, overføring av betydelige eiendeler, omorganisering eller likvidasjon eller Prikkdans, kan vi, etter eget skjønn, overføre, selge eller tildele informasjon samlet på og gjennom denne nettsiden (inkludert, uten begrensning) , PII og annen informasjon), til en eller flere relevante tredjeparter.

Kundeservice

Hvis du har spørsmål eller bekymringer, eller hvis du ønsker å be om tilgang til din personlige informasjon som holdes av Prikkdans, kan du gjerne kontakte oss.

Ansvarsfraskrivelse

Ved kjøp av produkter fra denne nettsiden, erkjenner og aksepterer kunden at betalingen av produktene vil bli overført til tredjeparts opererte betalingssystemer. Kundens grunnleggende økonomiske informasjon kan utleveres til tredjeparts opererte betalingssystemer og dens drifts-/kontrollerende enhet.

All informasjon mottatt av tredjeparts opererte betalingssystemer og dens drifts-/kontrollerende enhet skal administreres i samsvar med personvernerklæringen og vilkår og betingelser som finnes HER. Kunden fraskriver seg alle rettigheter til å reise søksmål mot tredjeparts opererte betalingssystemer og dets drifts-/kontrollerende enhet med hensyn til enhetens kapasitet til å motta betalinger for driften av nettstedet i forhold til produkter levert av nettstedets operatør som et resultat av betaling fra nettstedet.

Endringer i denne policyen

Vær oppmerksom på at denne policyen utgjør en del av vilkårene og betingelsene for bruk av denne nettsiden og utgjør en del av avtalen mellom deg og oss. Vi kan fra tid til annen endre denne policyen, helt eller delvis, etter eget skjønn. Eventuelle endringer i denne retningslinjen vil tre i kraft umiddelbart etter at den reviderte policyen er publisert på nettstedet. Avhengig av endringens art, kan vi kunngjøre endringen: (a) på hjemmesiden til nettstedet, eller (b) via e-post, hvis vi har e-postadressen din. Uansett, ved å fortsette å bruke nettstedet etter eventuelle endringer, vil du bli ansett for å ha godtatt slike endringer. Hvis du ikke godtar vilkårene i denne policyen, ettersom den kan bli endret fra tid til annen, helt eller delvis, må du avslutte bruken av nettstedet.

Prikkdans Service sine eiendomsrettigheter

Tjenesteinnhold, programvare og varemerker: Du er kun autorisert til å bruke Prikkdans-tjenesten med det formål å delta i forretningstransaksjoner med Prikkdans. Du kan ikke bruke noen automatisert teknologi for å skrape, gruve eller samle informasjon fra Prikkdans Service Service eller på annen måte få tilgang til sidene til Prikkdans Service for noe uautorisert formål. Hvis du blir blokkert av Prikkdans Service fra å få tilgang til Prikkdans Service Service (inkludert ved å blokkere din IP-adresse), samtykker du i å ikke implementere noen tiltak for å omgå slik blokkering (f.eks. ved å maskere din IP-adresse eller bruke en proxy-IP-adresse). Teknologien og programvaren som ligger til grunn for Prikkdans-tjenesten eller distribuert i forbindelse med denne er eiendommen til Prikkdans, våre tilknyttede selskaper og våre partnere ("Programvaren"). Du samtykker i å ikke kopiere, modifisere, lage et avledet verk av, reversere, reverse assemble eller på annen måte forsøke å oppdage noen kildekode, selge, tildele, underlisensiere eller på annen måte overføre rettigheter til programvaren.

Prikkdans Service kan inneholde bilder, kunstverk, fonter og annet innhold eller funksjoner ("tjenesteinnhold") som er beskyttet av immaterielle rettigheter og lover. Med unntak av det som er uttrykkelig autorisert av Prikkdans, samtykker du i å ikke modifisere, kopiere, ramme, leie, lease, låne ut, selge, distribuere eller lage avledede verk basert på Prikkdans-tjenesten eller tjenesteinnholdet, helt eller delvis. Enhver bruk av Prikkdans-tjenesten eller tjenesteinnholdet annet enn det som er spesifikt autorisert her, er strengt forbudt. Alle rettigheter som ikke uttrykkelig er gitt her, er forbeholdt Prikkdans.

Prikkdans navn og logoer er varemerker og servicemerker tilhørende Prikkdans (samlet "Prikkdans varemerker"). Andre firma-, produkt- og tjenestenavn og logoer som brukes og vises via Prikkdans-tjenesten, kan være varemerker eller tjenestemerker for deres respektive eiere som kanskje støtter eller ikke er tilknyttet eller knyttet til Prikkdans. Ingenting i disse tjenestevilkårene eller Prikkdans-tjenesten skal tolkes som å gi noen lisens eller rett til å bruke noen av Prikkdans-varemerker som vises på Prikkdans-tjenesten, uten vår skriftlige forhåndstillatelse i hvert tilfelle. All goodwill som genereres fra bruken av Prikkdans varemerker vil komme til Prikkdans eksklusive fordel.

Tredjepartsmateriale: Prikkdans vil under ingen omstendigheter være ansvarlig på noen måte for noe innhold eller materiale fra tredjeparter (inkludert brukere), inkludert, men ikke begrenset til, for eventuelle feil eller utelatelser i noe innhold, eller for tap eller skade av noe slag som oppstår som følge av bruk av slikt innhold eller materiale. I den maksimale utstrekning det er tillatt i henhold til gjeldende lov, er tredjepartsleverandørene av slikt innhold og materiale uttrykkelige og tiltenkte tredjepartsbegunstigede av disse tjenestevilkårene med hensyn til deres innhold og materiale.

Prikkdans kan ta vare på innhold og kan også avsløre innhold hvis det er pålagt å gjøre det ved lov eller i god tro om at slik bevaring eller avsløring er rimelig nødvendig for å: (a) overholde juridiske prosesser, gjeldende lover eller forespørsler fra myndighetene; (b) håndheve disse vilkårene for bruk; (c) svare på påstander om at innhold krenker rettighetene til tredjeparter; eller (d) beskytte rettighetene, eiendommen eller den personlige sikkerheten til Prikkdans, dets brukere eller offentligheten.

Spørsmål vedrørende Personvern Politikk Kontakt oss på

E-post: customer.prikkdans@gmail.com
Åpningstider: 09.00 - 17.00 GMT mandag til fredag